Maj i ett nötskal...

Publicerat: 2010-05-27 | 20:10:49 i Allmänt
Jag lovade visst för ett tag sen att jag skulle börja månadsblogga, och eftersom jag redan skrivit en gång i maj så blir det här inlägget liksom som en bonus =) Till att börja med kommer den efterlängtade (eller åtminstone utlovade) bilden från midsommarfesten:





Den mycket lyckade 80-talsfesten måste ju också få sig ett omnämnande och bildbevis. Det ska bli himla roligt att se alla bilder på fb, när de nu kommer... Så här såg vi i alla fall ut när vi begav oss mot festligheterna:

                                                      


Hmm, men vart tog maj vägen egentligen, det var ju nyss valborg... Nog för att jag hunnit med en del, men måste det verkligen gå så här fort?

Nu är mina vfu-dagar för den här terminen avklarade, tryckte ihop dem i början av kursen för att få dem gjorda... Skönt med lite framförhållning på någon punkt i alla fall... Trots att det det inte känns som det så har jag ändå pluggat en del, en viss kritisk granskning lämnades till exempel in förra veckan, men ärligt talat vet jag inte om jag vill veta resultatet, kommer bara bli ledsen... Jag resonerar som så när jag ska plugga att jag vill göra sakerna iordning, först var det granskningen, sen ett vfu-dokument och så till sist tentan (urrk..). Och eftersom vfu-dokumentet inte ska vara inlämnat förrän på tisdag kväll tycker jag att jag inte behöver göra det förrän typ måndag, vilket logiskt nog håller mig borta från att plugga till tentan (urrk..). Jag har mina strategier... Frågan är ju bara om de håller i längden, så därför tvingade jag mig själv att göra klart vfu-dokumentet så nu är det fritt fram att plugga till tentan (urrk..). Men då är det ju så lägligt att jag kommer på andra saker att göra hela tiden, garderoben skulle behöva sig en riktig omgång exempelvis...

Nej nu över till det roliga som hänt i maj: Det har bland annat firats födelsedagar! J bjöd på superdupergoda cupcakes på sin (lite försenade) födelsedagsfika, så goda att hon får gärna fylla 25 igen om det är vad som krävs =) En heldag bokades till E:s och N:s ära då vi inte fick veta mer i förväg än att vi skulle ta med morgonrockar och att hela dagen skulle gå åt och att den skulle gå i rosa tema! När vi träffades på morgonen blev vi lotsade till Scandic nere vi ån till en underbar hotellfrukost, mums! Efter det det gick vi en promenad och sedan styrde vi kosan mot E, som när vi ringde på hemma hos henne öppnade i morgonrock och tofflor och med lugn musik i bakgrunden, hela lägenheten hade förvandlats till ett hemmaspa, mysigt! Efter fotbad, ansiktsmasker, massage, frukt, tjejtidningar och manikyr var vi redo för lite mat igen, och sen dusch och fix... tada sen var vi alla klädda i rosa festkläder och festen kunde börja, festligt! Jag skulle ju egentligen inte dricka något, men den röda boxen såg ju så ensam ut =) Idag har jag firat F:s födelsedag också! Det var så länge sedan vi sågs att det kändes som vi skulle på dejt eller så =) Kul var det att träffas i alla fall, även om seminariet som vanligt inte var så mycket att ha... Hoppas att presenterna blev bra med =)

Något som mer firats denna månad är Thomas och mitt 4-årsjubileum

Förra helgen var jag och Thomas på kryssning tillsammans med Thomas systrar och deras respektive, en mycket trevlig upplevelse som jag gärna gör om =) Jag går omkring och skrattar för mig själv här hemma när jag tänker på när A dansade bugg i mina skor, sen när jag fick tillbaka dem var det ett par som tittade på oss och A förklarar som att det är den naturligaste sak i världen: Ja vi har inte råd med två par skor så vi delar... Haha =) I övrigt handlade själva kryssningen mest om att äta och dricka gott, men det är ju jag bra på, så jag är nöjd =)

En helg var det grillkväll i Ljungsbro med, där bjöds det på god mat och dryck (igen), dans och massa skratt. Även den här kvällen förtjänar att förevigas med en bild, hoppas inte Thomas misstycker =)




Till det roliga måste ju faktiskt jobbet räknas med =) En dag blev jag väckt på morgonen och skickad ut till Vårdsberg (och jag som tyckte Sturefors var världens ände..) Och där blev det jobb i två dagar och jag tror att både jag och barn och övrig personal var nöjda =) Kan vara så med att jag känner någon vars mamma är rektor (eller liknande..) i området, och det ser jag inte som något negativt... =)

Jag drömde för ett tag sen att jag tappade en tand, och sedan hela överkäken... Det låter ju inte som någon vidare värst bra dröm, men jag hoppas den för tur med sig =)

Hmm, kanske skulle ta och plugga lite tenta (urrk..) nu då...





Elsker, elsker...


Äntligen!!

Publicerat: 2010-05-03 | 21:27:17 i Allmänt

I helgen var det äntligen dags att besöka min bästaste M i Uppsala! I fredags fyllde vi en bil med både tjejer och packning och så bar det iväg norrut för valborgsfirande tillsammans med ett antal andra människor =) Och vilken helg det blev sen =) I korta drag bestod den av picknick med korvgrillning och chokladbollar, massa vin, en norrman, en vilsen frisbee, blåsfisken, "förfest" hos mammas pojke, skräpmat, filmmys, regn, ett avbrutet fönsterbräde, en luftmadrass utan luft, bajamajor, skräp, tjat om Harrys i Motala och gnällbältet, ett fyllo på Ica Hörnan, en snabbtur på stan, bakis brustabletter, en hel massa återanvända citat, fantastiska kommentarer och sjukt mycket fniss och skratt!






"Vintern rasat ut bland våra fjällar"


RSS 2.0