Akta er!

Publicerat: 2010-04-26 | 14:42:15 i Allmänt
För ett tag sen blev jag uppringd av en tjej som skjulle bjuda mig på såna här tandtrådsbyglar... Ja visst tänkte jag bara det inte kostar så kan dom väl få skicka hem det till mig (även om vi inte ens använder såna)... Sen har det gått ett ganska bra tag men idag när jag kom hem hade jag fått dom i brevlådan, tillsammans med en faktura på 178 kronor! Skulle nu försöka få tag på företaget som heter Dentally.. För det första har de ingen mailadress så jag var tvungen att sätta mig och ringa till dem... Hamnade då självklart i telefonkö med uppskattad väntetid på 25 minuter, inte kul! Typ var tredje sekund tjatades det om att du har för tillfället könummer 15, tack för att du väntar... När de där 25 minuterna hade gått var dock den uppskattade väntetiden 16 minuter, och inte blev det bättre, det närmade sig min tur och jag nådde så långt som till köplats 5 och väntetid mindre än två minuter, men sen vände det och tiden började räkna uppåt istället... När jag allt som allt hade väntat i 46 minuter börjar det tuta upptaget och sen tjuta i telefonen! Sååå jäkla irriterande!!!

Så jag säger bara det: A K T A  E R  F Ö R  D E N T A L L Y !!!





"Lilla snigel, akta dig"

Tänkvärt...

Publicerat: 2010-04-22 | 18:00:20 i Allmänt
Visst är det konstigt? Gud, han finns, men han syns inte. Fast jultomten, han syns, fast han finns inte.

Gräset är alltid grönare... utomhus...

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.

Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.

Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker.

Internet är en fluga som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet.

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.





"Baby think twice"


Glad midsommar =)

Publicerat: 2010-04-19 | 19:38:13 i Allmänt
Här går det lite fort fram minsann, förra veckan var det vårkänslor och nu midsommar =) Anledningen till denna framfart var H:s 25-årsfest vi var på i helgen, den med högtidstema. Vi blev allihop tilldelade en av högtiderna påsk, midsommar, halloween och nyår. Så det var en salig blandning av folk och engagemang i klädsel om man säger så =) Det var en mycket trevlig och lyckad kväll (och natt) i alla fall! Thomas och jag tillhörde midsommarlaget =) Hade tänkt att visa det med en bild men tekniken är visst inte riktigt med mig idag, kanske blir nån annan gång... Igår hade vi i alla fall en slapp och skön söndag =) Om bara helgerna kunde vara lite längre...

Vi har ju ganska nyligen börjat en ny kurs, och förra veckan var vi i skolan varje dag. Dock bara ungefär en och en halv timma, vilket betyder att jag satt mer på bussen än i skolan, motiverande? Nej! Det enda som var positivt med detta var ju att jag fick träffa min nyhemkomna F nästan varje dag =) Ikano hann vi ju med också eftersom det var så korta dagar i skolan... Imorgon ska vi i alla fall ha skola i Linköping, skööönt!

Idag när jag kommit hem fick jag ett sms med uppmaningen att kolla studentportalen, där våra studieresultat finns... Och det gjorde jag ju förstås så fort jag kunde, döm om min förvåning när jag fick se betyget, det var bättre än jag vågat hoppats på =)

Egentligen skulle jag ge mig ut och gå... Men det blir nog en dusch och Top Model på tv, måste få inspiration till lite nya poser =)





"Små grodorna"

Vårkänslor!

Publicerat: 2010-04-11 | 18:38:02 i Allmänt
Åh, vilken härlig vårdag! Har varit i Ljungsbro hos mina päron och haft en väldigt mysig dag med min kära mamma! Vi har suttit ute i solen nästan hela dagen =) Jag tog också en promenad som innehöll flera vårtecken, och till lunch blev det grillad korv, tre var, hihi =) Här kommer lite smakprov av dagen och av våren:


   











"Blåsippan ute i backarna står"

Tionde april

Publicerat: 2010-04-10 | 23:42:00 i Allmänt

Nu har vi börjat en nu kurs, nämligen grundläggande färdigheter i matematik. Denna kommer att avslutas i början på juni med, vad lärarna själva kallar, en mastodonttenta... Jag läste Matte C på gymnasiet så det här borde ju inte bli några svårigheter för mig.. eller?! Eh, jag ska nog inte ropa hej än...! Hursomhelst känns även denna kurs rätt så intressant och förhoppningsvis något som jag kan ha nytta av. Vi hade kursintro i onsdags och sedan seminarium igår som endast bestod av en monolog av seminarieledaren om hennes liv och erfarenheter av matematik, intressant? Nej inte speciellt...

I torsdags blev jag väckt kvart i sju av telefonen, vilket betydde jobb klockan 8... Jag hade ju meddelat att jag kunde jobba, men det är ganska skönt att få veta att man ska göra det i förväg. Men det gick bra det med, förutom att jag helt utan förvarning blev skjuten i snippan...

Torsdagen innehöll även en mycket trevlig tjejfika med hög närvaro =) Trots att de flesta av oss var rätt så trötta blev det en lång en, det fanns helt enkelt mycket att prata om, planera, skratta åt och klaga på =) Tur att ni finns tjejer! Under kvällen dök ett av mina smeknamn upp, ett som jag egentligen inte visste att jag hade: GPS:en. Men med tanke på att jag har uttryckt mig i stil med Om det finns en karta, då hittar jag! så känns det som att det passar ju faktiskt ganska bra med det smeknamnet =)

Igår efter skolan tog jag The red Beauty ner till stan, skulle lämna in kläder och få presentkort på Filbytergallerien för besväret, men presentkorten var slut!! Jag som hade hoppats på att äntligen få lite pengar för mina gamla kläder, har ju hur mycket som helst i garderoben som jag inte använder (vilket dock inte hindrade mig från att beställa kläder från ellos igår...)! Men jag får väl ordna en loppis eller nåt...

Tänkte jag skulle göra en liten efterlysning här, om det är någon som är bra på datorer..? Våran dator är så himla seg och låter hur högt som helst... Och så känns det som att den är på väg att brinna upp bara man kollar mejl eller facebook, den verkar överansträngd helt enkelt... Någon som vet vad det kan vara eller vad jag ska göra med den?? Tips emottages tacksamt =) Har inte kunnat lyssna på mina favoritlåtar på Spotify på grund av detta...





"This is my life, my friend"


April, april...

Publicerat: 2010-04-05 | 20:45:28 i Allmänt
Okej, nya dealen är nog att jag ska försöka uppdatera här lite oftare, eller i alla fall en gång i månaden... Så det här blir alltså aprilinlägget =)

Sen senast har det blivit en hel del jobb på massa olika ställen, bland annat på N:s jobb =) Kul! Kändes extra bra att få komma tillbaka till samma ställe eftersom man då känner igen både barn och personal vilket underlättar en hel del. Mina bästa regnbyxor verkade dock få ben den första dagen och försvann, mycket lustigt, men de är helt och hållet puts väck!? En dag var jag även dagmamma i Malmslätt, en av dem jag jobbade med kände igen den dagmamma jag gick hos för över 20 år sen i Tokarp =) Senast jobbade jag på en förskola i Sturefors, snacka om världens ände, hehe... Men det gick bra det med, detta var på skärtorsdagen vilket kanske bidrog till att det bara var två barn kvar (på tre personal) när det var dags för mellanmål =)

Vi har även hunnit med att avsluta en kurs. Inlämning och seminarium skedde faktiskt ganska smärtfritt =) Nu är det ju bara att vänta på resultatet... Är lite nervös för att inte bli godkänd, men vet ju också att jag kommer bli besviken om jag "bara" blir godkänd, för första gången under hela min studietid har vi möjlighet att få VG. Det skulle ju kännas rätt bra med det högre betyget, men men det är som sagt bara att vänta och se... På tal om att vänta: efter fem veckors väntan (efter de första 3 veckorna) fick jag äntligen veta att min 11 rader långa komplettering gjorde min miniuppsats godkänd! Skönt att kunna lägga den kursen bakom sig!

Påsken har spenderats i Stockholm med min kära ♥ Vi bodde på hotell, gick på hockey på Hovet och hade det alldeles perfekt =) Synd bara att inte LHC vann... Och jag som trodde att mitt LHC-målade påskägg skulle hjälpa =) Påskägget som jag målade när vi hade påskmys med pyssel med tjejerna på långfredagen =) Vi har också hunnit med påskfika hos mormor och påsklunch hos Thomas föräldrar. Mina egna föräldrar ville inte fira påsk med oss utan åkte till fjällen istället, usch på dem... Sammanfattningsvis kan man nog säga att jag firat Jesus död med att äta, vi kan kalla det tröstätning =) Det blir lite avslutningsgodis till kvällen, och imorgon börjar nya livet...





"Det var en kyckling som hette Gullefjun"

RSS 2.0