Åkbart, gångbart och ätbart...

Publicerat: 2011-02-23 | 21:43:14 i Allmänt
Här kommer äntligen lite bilder på min fina Maja (som alltså är en cykel och inget annat...):

    



De här superfina tofflorna från Amsterdam fick faster B när hon hade sitt födelsedagsfirande (någon kanske blir lite avis...):

 


Annars har det varit mycket ätbart i livet på sistone, som sagt min faster fyllde år och bjöd på massa godsaker och idag på Thomas födelsedag har vi fyllt på sockerdepåerna, där missade ni sjuklingar allt något, hihi =)

   

    




  Mmm, cupcakes =)
  






"Igår gick jag in på ett café, och ville ha en muffins"

En torsdag... och en lördag...

Publicerat: 2011-02-17 | 22:07:39 i Allmänt

Ja, en helt vanlig torsdag är just vad det är. Har jobbat förstås. Fick oss dagens garv på jobbet idag när ett barn sa "pappa pom" (alltså att det var en pappa som kom), men den som kom var ingen mindre än Thomas =) Efter jobbet åkte vi till maxi och brände pengar, helt sjukt att det kostar så mycket att köpa mat! Kvällen har spenderats hos E och hennes lilla kattunge, såå söt!!

Jag har ju förresten glömt att berätta om i lördags, då var jag nämligen på ett spa-paket på p.a.u.s. Paketet innehöll ansiktsbehandling, bodyscrub, kurbad och hot stone-massage. Det var verkligen hur skönt som helst! Kan starkt rekommendera hot stone-massagen! Anledningen till att jag kunde unna mig denna lyx var att jag hade ett presentkort från förra årets födelsedag. Och det passade ju så himla bra nu när skolan slutat och allt. Så stort tack Thomas familj för 25-årspresenten! =)


Förresten vill jag ha vår nu!




"Vet du att, vet du att,
de blir mörkt om natta"


2011-02-13

Publicerat: 2011-02-16 | 19:24:12 i Allmänt

Jag blev lite inspirerad av en blogg på blogg.se om att ta ett foto en gång i timman och liksom visa sin dag, men jag tog nog fler bilder än en i timmen och inte alltid vid rätt tidpunkt, så därför kommer här kommer istället min söndag (bättre sent än aldrig...) i bilder:





09.01 - Det finfina vintervädret lockar ut mig på en morgonpromenad innan frukost, men jag pälsar på mig ordentligt förstås.




09.59 - Söndagsfrukosten står på soffbordet och avnjuts till Nyhetsmorgon.




11.12 - Nyduschad och redo för en sväng på Ikano med F (IKEA för jobbets räkning och resten av Ikano för egen räkning).




11.31
- Framme på parkeringen. Kundvagnarna frös!




11.54 - Var bor du lilla råtta?




11.54 - Det kändes lite som att tjuren spanade in oss...




12.39 - Det är tröttsamt att gå på IKEA, tur att man kan provsitta deras möbler =)




13.17 - Dags att ladda om batterierna, Ikanos bästa sallad, med godaste brödet och dressingen finns på Sannes Coffee!




14.13 - Malin + REA = ♥




14.54 - Jag tror F gör lite lyckovift med tårna när byxorna passar! =)




15.52 - Hej då F! Tack för en väldigt trevlig dag i trevligt sällskap =)




17.03 - Eftermiddagen fortsätter i trevligt sällskap eftersom jag får träffa M som är hemma på besök! Akta dig för hajen vännen!




17.52 - En liten promenad senare var vi framme hos J som välkomnade oss på bästa sätt trots dörrmattans uppmaning! Gick hem gjorde vi dock inte förrän efter vi hade inspekterat lägenhet, ätit frukt och skvallrat lite =)




18.47 - Vi hann också med att spana in lilla N:s coola strumpor!




19.18 - På vägen hem svängde vi förbi minneslunden på kyrkogården och sa hej till våra farmorar (= farmor i plural), fina rosor någon lämnat...




20.25 - Väl hemma tog jag igen ett missat One Tree Hill avsnitt, vilket bra sätt att avsluta en bra dag och kväll på!




21.11 - Godnatt Tarzan!




"Sunday, Bloody Sunday"


Alla hjärtans dag!

Publicerat: 2011-02-15 | 20:19:53 i Allmänt

Igår var det alla hjärtans dag =) Den firades med mys, thaimat från Nangs Kitchen, älskar dig-kalsonger och fina rosor från älsklingen ♥








"För kärlekens skull"


Det blev en Maja =)

Publicerat: 2011-02-09 | 17:58:29 i Allmänt

Nu är hon äntligen här min ögonsten! Jag var lite osäker på namnet men när jag väl såg henne visste jag helt klart att det var en Maja. Idag var hon med till jobbet för första gången och hon skötte sig exemplariskt och fick några kommentarer om hur fin hon är =)





"I want to ride my bicycle,
I want to ride my bike"


Kalas!

Publicerat: 2011-02-08 | 20:43:39 i Allmänt

I fredags slutade jag tidigt igen och hade planerat att fixa massa saker på eftermiddagen, men som brukligt när jag får för mig att planera så blir det istället ingenting av det hela, jag åkte hem och sov istället... Men en en-och-en-halv-timmas eftermiddagslur var inte helt fel det heller =)

lördagen hände desto mer, kanske inte så konstigt med tanke på att jag vaknade 07.10! Innan frukost var jag ute och gick och lämnade kartonger till återvinningen, sen blev det frukost och dusch innan jag åkte ner på stan för min makeuprådgivning, här är resultatet:

           
           

Lördagen spenderades fortsättningsvis i Ljungsbro med lite familjekalas. Det blev att träffa familj och släkt, äta god buffémat, mer presenter, blommor, vin och spela spelet Spåret, den tidiga morgonen gjorde sig påmind men i övrigt var det en mycket trevlig eftermiddag och kväll!

       

          
      Den nedre bilden består av delar av presentskörden (exklusive frukten).


Söndagen
var det inte heller något fel på, jag träffade tjejerna för lunch på stan (har kommit på att jag älskar söndagsluncher på stan!), tvättade, hängde i soffan, åt godis och laddade batterierna för en ny vecka!




"It's my party"


Tidig morgon = tidig eftermiddag

Publicerat: 2011-02-03 | 20:37:36 i Allmänt
Eftersom en av mina kollegor har varit hemma från jobbet idag blev det öppning för min del i morse, man blir ju trött av att bara ställa klockan på 04.45... Imorse hann jag reflektera över att om man går upp innan Corren kommer, då går man upp F Ö R tidigt... Men det är skönt att sluta tidigt med! =) Det blev en sväng på stan för min del, och oj vad pengarna gick åt! Men det var inte så att jag slösade med pengarna utan jag köpte bara nödvändiga saker, och faktiskt bara två saker till mig själv (även om jag försökte intala mig att det bara var en sak...)!

Nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig, det blir öppning även imorgon. Men det gör faktiskt absolut ingenting, speciellt inte när det är fredag imorgon =) Känns skönt att veta att vi får en bra vikarie imorgon också, en som förstår vad vi säger...




"Det är värt å leva fattigt ett tag
om man får vara kung för en dag"

Lägg till vattenkokare...

Publicerat: 2011-02-02 | 19:30:11 i Allmänt

Vilken alldeles utmärkt födelsedag det blev! Tjejerna var här och åt paj (som jag gjort) och chokladbollar (som älsklingen gjort ♥ ) och jag fick massor med paket! Är verkligen som ett barn när det kommer till paket, bara sliter upp dem och hinner knappt titta på innehållet innan jag ger mig på nästa. Ni ska veta att det lönar sig att lägga ut sin önskelista på nätet =) Jag fick nämligen bara saker jag önskat mig:

- Ett finfint fruktfat, ännu bättre än det jag visat på bild =)
- En sladdlös mus till laptopen (som jag dock inte använt än... men jag ska!)
- Ett presentkortCubus, en av mina favvoaffärer!
- Brödformar, så nu ska det minsann bakas =)
- Bakdukar, så nu ska det minsann bakas =)
- Blomstercheckar, det kommer bli så fint med lite grönt i lägenheten!

På lördagen efter firades födelsedagen lite mer, detta med hotellfrukost, guuud så gott det var! Jag gillar ju att äta och det bästa målet på dagen är frukost, så bättre än hotellfrukost blir det ju inte! Fick mer paket (mysiga sockar, spännande dessertsåser bland annat med mango och en vas). Lördagen fortsatte med promenad, kalas för mormor och tacomys hos päronen! På söndagen gjorde vi i stort sett ingenting, men det var skönt det med =) Hur bra jag än tycker om det nya jobbet är det inget som går upp mot helgen, bara två dagar kvar så är vi där igen =)

I måndags träffade jag J för en promenad, efter ett alldeles för långt uppehåll, konstigt att det ska vara så svårt att få till en dejt! =) Jag fick i alla fall tillbaka en av mina Astrid Lindgren-filmer, Madicken på Junibacken, hade haft den utlånad så länge att det var som att få ännu mer paket =) Så nu kan jag ju stryka filmen från önskelistan, däremot lägger jag till en vattenkokare!



"like a bridge over troubled water..."


RSS 2.0