Paket...

Publicerat: 2011-06-27 | 18:29:34 i Allmänt
Idag har vi haft det riktigt tungt (eller inte!) på jobbet, med två barn på förmiddagen, ett till lunch och två på eftermiddagen. Det är nästan lite pinsamt att skriva hur lugnt vi har det, men det är ju så det är så jag skulle ju ljuga om jag skrev något annat... Vi är ju i alla fall inte tre personal längre utan F och jag får klara oss själva =)

När jag kom hem från jobbet låg det två paket och väntade på mig på köksbordet. Det ena var en förpackning med dammsugarpåsar från dammsugarpåsar.nu, som i sig kanske inte är så mycket att hurra över, men det är grymt skönt att bara få dem hemskickade, jag vet knappt var jag skulle köpa dem om jag skulle leta efter dem i affärer... Det andra paketet var desto roligare för det var från goboken och innehöll lite smått och gott till bebis, eller mest till mig kanske, men med tanke på bebis =) Och jag tror jag sagt det förr, men säger det igen, gratis är gott!

Förresten är det en väldigt massa folk som ska ha barn innan det här året är slut, kuligt värre! =)





"Gubben i lådan, vad har du för dig?"

Midsommar

Publicerat: 2011-06-26 | 17:48:18 i Allmänt
Underbara midsommarafton 2011 firades ute på landet i trevligt sällskap (både människor, hundar och andra figurer), med supergod mat i många omgångar och helt okej väder för att vara midsommarafton =) Precis som en midsommar ska vara!
















Midsommardagen var ungefär som en bakisdag (minus bakfyllan) med massa sov och slapp, dock inte från lilla bebben, h*n levde rövare i magen i stort sett hela dagen, hur mysigt som helst! ♥

Nu har jag pratat med Stockholm i telefon, det var inte helt fel det heller, synd att det inte blir av oftare! ♥






"Så går vi runt en midsommarstång"

Regn regn regn...

Publicerat: 2011-06-19 | 17:17:51 i Allmänt
Hua vad det regnar! En sådan här dag är det väl verkligen okej att mysa ner sig i soffan framför tv:n, eller med en bra bok... Jag är mest sugen på att läsa just nu, men den boken jag läser är så himla konstig så jag vet inte om jag kan läsa klart den, den heter Lyckan är en sällsam fågel och rekommenderas alltså inte... Och jag tror inte jag har någon annan oläst bok här hemma så jag jag har ett litet dilemma där... Jag längtar efter den fjärde delen i Hammarbyserien, undrar om den kommit ut ännu?

I förmiddags trotsades i alla fall regnet när jag packade in mig i regnkläder och åkte ner till stan för att träffa tjejerna på brunch. Vi skulle ha ätit hotellfrukost, men det enda hotellet som har frukost längre än till halv elva hade fullt...! Så vi hamnade på ett café istället, och det var rätt gott det med, men det är ju inget som slår hotellfrukost måste jag säga! Men huvudsaken var ju egentligen att vi träffades, det var verkligen alldeles för länge sen sist...

Igår var J och D och lilla N här på lite lördagsmys =) Allt var egentligen hur bra som helst om det bara inte hade varit för äpplena i potatissalladen... Det är ju minst sagt pinsamt att bjuda på mat som gästerna inte tål! Thomas hade lånat en elgrill av sina föräldrar så köttet tillreddes på balkongen, och det kunde i alla fall de vuxna gästerna äta. Lilla N fick inviga resesängen (som vi fått låna av Thomas syster), och något säger mig att det inte var sista gången han lekte eller låg och sov i den =)

Nu får det nog bli soffläge i alla fall, och lite varm oboy! Återstår att se om det blir den konstiga boken eller något skräp på tv...







"Raindrops keep fallin' on my head"

Sovmorgon?

Publicerat: 2011-06-18 | 08:25:43 i Allmänt
Jaha, då var man uppe med tuppen då... Det är så typiskt att när jag får sova hur länge jag vill, då vaknar jag hur tidigt som helst (som idag när det är lördag och sovmorgon behöver man ju inte vakna halv sju), men när jag har min stängning på jobbet och får sova till klockan sju, då är det minsann det svåraste som finns att vakna... Och bara för att jag nu vaknat såhär tidigt är det ju inget som säger att jag är pigg, jag är snarare som en zombie men jag kan helt enkelt inte sova! Nu är det väl så att kroppen ställer om sig för att orka med en liten bebis som kanske inte sover alls, men det borde ju vara logiskt att kroppen istället passar på att sova och liksom samlar på sig sömn när det fortfarande finns möjlighet, eller?

Nu har jag i alla fall hunnit med att äta frukost och så ska jag koka potatis till kvällens besök, sen kanske jag sover en stund till... Eller så sover jag först och kokar potatis sen...

Igår var vi förresten på citygross och storhandlade, aldrig mer säger jag bara, varorna i den affären är ju så ologiskt placerade att man blir helt vimmelkantig av att bara gå in där... Och packa varor efter betalningen, det har man ju nästan glömt hur man gör... Tacka vet jag kära gamla hederliga maxi där man hittar och man kan scanna! =) Sen när vi kom hem stekte vi hamburgare och tittade på filmen surf´s up, om surfande pingviner, det var nog egentligen en barnfilm men den var riktigt rolig på sina ställen och passade perfekt för en slapp fredagskväll =) Men jag blev såå sugen på att surfa igen... Här kommer en bild från google från filmen:







"Häng med nu alla smurfar, ja alla som har lust
På vågorna vi surfar till någon annan kust"


Bröllop och annan kärlek ♥

Publicerat: 2011-06-14 | 17:59:55 i Allmänt

I lördags var vi på A:s och A:s fiiiina bröllop! Kändes som allt var perfekt, klänningen var alldeles underbar, middagen jättefin med god mat och alldeles lagom längd på tal och sånt, finaste och godaste tårtan, trevligt sällskap och bra väder! Och massa kärlek förstås ♥ Kära herr och fru, tack för att vi fick vara med och uppleva denna dag med er!

                                  

                  

                                  

Jag måste erkänna att man själv blir lite sugen på bröllop, men sen tänker jag på hur mycket det faktiskt måste kosta att gifta sig (om man ska ha ett bröllop av denna kaliber), och då inser jag att det nog får vänta ett tag tills kyrkklockorna ringer för oss... Men vi har ju lite annat som väntar innan det blir dags =) Imorse vaknade bebben tjugo över fyra (skulle gå upp tio i fem...), men det gjorde inget, jag blev bara lycklig när den lill* bestämde sig för att säga godmorgon till mamma ♥

Jag insåg när jag läste sammanfattningen av helgerna i maj att jag glömt skriva om att Thomas och jag firat vår årsdag, den 17 maj hade vi nämligen kilat stadigt i närmare bestämt fem år! Samtidigt som det känns som att det var igår som vi träffades känns det som att vi varit tillsammans för alltid! Dagen D firades egentligen inte överhuvudtaget, men två dagar innan firade vi med buffé på Ghingis, mysigt och gott! Tack mitt ♥ för att du finns! ♥




"Är du kär i mig ännu, Klas-Göran?"


Ord och inga visor...

Publicerat: 2011-06-10 | 19:30:48 i Allmänt
Jag har tänkt på en sak... Det finns de som säger att de dammsugar och att de har dammsugat (när jag antar att de menar att de dammsuger och att har dammsugit), nu undrar jag om dessa människor säger att de sugar och att de har sugat när det handlar om exempelvis karameller...?

Skönt är det i vilket fall att det är fredag! Jag tror jag har nämnt det förr, men säger det igen: att det borde införas 4-dagarsveckor! Den här jobbveckan har varit precis lagom lång =)

Imorgon är det som sagt dags för A:s och A:s bröllop! Jag har bara varit på ett bröllop innan så det ska blir väldigt kul att gå på mitt andra =) Nu håller vi tummarna för bra väder och mycket kärlek imorgon! Här kommer en liten sneak peek på klänningen =)






"More than words..."


Massa härliga helger! + lite till...

Publicerat: 2011-06-08 | 18:48:55 i Allmänt
Istället för att uppdatera bloggen överhuvudtaget under maj kommer här nu en uppdatering av hela månaden, eller åtminstone av helgerna. För hur bra jag än trivs på mitt jobb så är det ändå helgerna jag lever för!

Första helgen i maj var det valborg, en lugn sådan hemma hos mamma och pappa. Vi var faktiskt och tittade på en eld, men jag hade lika gärna kunnat vara utan, det är inte riktigt samma charm som när man var liten... Den helgen hjälpte vi även lilla mormor att flytta.

Nästa helg var jag med tjejgänget i Stockholm! Det var en sjukt härlig helg med ikea-pizza, en vilsen skåning, lite shopping, picknick i solen utanför Berns, festfilé, lite party, massa skratt och lite gråt!

Helgen efter Stockholmshelgen var vi bara på hemmaplan men det var en sån där bra helg som man bara känner sig så nöjd med! På fredagen hade Thomas och jag grillmys med korv på engångsgrill =)



På lördagen hann jag med massor, jag var till exempel på stan och köpte en kjol, hälsade på mormor och så var vi och kollade på bil. På eftermiddagen satt vi på balkongen och kollade in studentorkesterfestivalen. Vi fick oss ett gott skratt när tre fnissiga tjejer trodde de kunde utföra sina behov utan att bli upptäckte, men icke, jag fångade dem på bild, men den tänker jag inte bjuda på här på bloggen, det blir en annan bild från första parkett =) Kvällen avslutades förresten med schlager!



Lördagen den 21 maj var det dags för möhippa för Thomas syster A! En precis lagom pinsam tillställning, eller inte så pinsam alls om ni frågar mig, jag tycker mest det är jobbigt om det är pinsamt för bruden, även om det inte är jag som måste skämma ut mig... Vi var i alla fall på ett spännande strip aerobic-pass där koreografin stämde mer än själva sexigheten =) Innan vi åkte hem till Thomas andra syster för grillning och sexparty hann vi med ett besök i en studio där vi fick använda stämbanden =) Det var helt enkelt en toppendag, vilket jag tror att även den blivande bruden tyckte!

Sista helgen i maj var det åter dags att ge sig ut på äventyr med tjejgänget, den här gången styrde vi kosan mot Sveriges framstjärt, Göteborg! Där blev vi väldigt väl emottagna av brudarna som bor där, men tyvärr inte av vädret... Men trots regn och blåst var helgen helt perfekt med Lisebergs- och tapasrestaurangbesök och massa skratt som vanligt med bästa tjejerna förstås (även om vissa saknades!)! 

Senaste tiden har det inte heller varit något fel på! Förra veckan var vi på vårat andra ultraljud där lilla oktober-bebben vinkade åt oss med tårna ♥ Och så köpte vi en bil, en röd en =) Så har det ju varit långhelg med! =) Och den här gången var jag inte sjuk utan njöt av ledigheten i fulla drag! 

Nu är det snart helg igen, en som jag sett fram emot länge, då är det nämligen dags för bröllop! Jag längtar =) ♥




"Oooh, I put on my shoes and I'm ready for the weekend"


RSS 2.0