En mysig dag utan mysbyxor =)

Publicerat: 2010-12-31 | 10:44:43 i Allmänt
Nog blev det allt en tur på stan igår, men inte riktigt vid den tidpunkt jag hade tänkt mig... Innan stan skulle jag till J och lämna ett spel som hon ville låna till kvällen, och där blev jag visst kvar =) Träffade en av J:s mammakompisar + bebis, blev bjuden på mat, gosade med och bytte kläder på och matade lilla N innan han somnade i min famn och sov en lång stund =) Och så pratade vi lite förstås =) Tror jag åkte hemifrån någon gång runt elva, men var nog inte på stan förrän vid halv tre-tre eller så. Men väl där blev det också en del gjort. Jag var och solade, så himla skönt =) Valde ett solarium med nya rör, vilket mina vita boobiesar inte tyckte var okej, hade inte vita boobiesar efteråt om man säger så =) Inhandlade även lite accessoarer till kvällen, allt i lila, för att matcha min kära sambo ♥ =) Tänkte också att jag skulle besöka systemet, men det var ju inte bara jag som tänkt den tanken. Eftersom det var kö utanför ingången nöjer jag mig med mjölk ikväll, eller den droppe vin som finns kvar i boxen sen juldagen =)

Såhär såg jag i alla fall ut igår, efter alltför många mysdagar...:


Får kanske öva lite på outfitposen :P


Här är mina fynd som ska förgylla kvällens outfit:


Inga mysbyxor i kväll heller tack!





"Baby's got her blue jeans on!"


Stopp...

Publicerat: 2010-12-30 | 11:06:51 i Allmänt
Nu säger jag Nej till mjukisar! Det är ju det bästa som finns men senast jag hade något annat än mjukisbyxor på mig var på juldagen, sen dess har jag bott i mina mysisar... Det är ju mysigt och skönt men idag ska ner på stan en sväng och då kan ju något annat än mjukisarna vara på sin plats =) Tänkte bjuda på en bild på dagens outfit men batterierna i kameran var visst redan exhausted, hihi. Blir en annan bild istället...  Är i alla fall klädd i jeans och ett 49-kronorsklipp i form av en tröja från favvoaffären New Yorker =)






"Stop, in the name of love"


Julen 2010

Publicerat: 2010-12-28 | 14:16:11 i Allmänt
Ja, en lite annorlunda jul blev det, men den funkade den med =) Massa god mat, snö (!!!), julklappar i mängder, träffa släkten, en trerättersmiddag, en juldagsfest, en smaskig annandagspizza och mycket kärlek ♥ Stort plus för en julklapp utöver det vanliga =)

 








Efter det värdelösa handledningstillfället i måndags bestämde jag mig för att ta jullov! Planerna var att jag skulle engagerat mig i examensarbetet igår igen, men som ni vet blir det inte alltid som man tänkt sig... Jag vaknade 11.40 när posten slog i golvet, sen blev det frukost och film i soffan, och så kolla jag datorn lite, sen var det dags att äta och kolla på tv igen och sen hände det inte så mycket mer den dagen... Imorse gick jag i alla fall upp halv nio och idag har jag öppnat examensarbetsdokumentet, men vet inte om jag kan säga att jag fått något gjort idag heller... Men nu jäklar... eller nåt...




"Tänd ett ljus och låt det brinna
Låt aldrig hoppet försvinna"

Nu vet jag...!

Publicerat: 2010-12-16 | 00:41:10 i Allmänt
Nu har jag kommit på varför det inte går! I ett telefonsamtal med M (alltför länge sen var det och alltför kort blev det, vi måste höras snart igen!) fick jag förklarat för mig varför jag inte kan plugga! Jag slutade helt enkelt skolan mentalt för ett och ett halvt år sen! Då är det ju inte konstigt att det inte går något bra... Sen är det ju inte heller så konstigt att det inte finns någon motivation till något jag inte anser att jag kommer ha någon som helst nytta av... Men jag kan ju knappast skriva: Syftet med detta arbete är att jag ska få ut min examen och högre lön... Eller?

Jäklar
vad jag längtar till nästa jul! Då ska jag minsann pynta och baka pepparkakor och lussebullar och pyssla och göra egna köttbullar och pepparkakshus och gå i luciatåg och fixa med julklappar och koka knäck och arrangera julgrupper och skicka hemgjorda julkort och njuta av julen i tre månader, minst, för att ta igen vad jag missar i år! Kanske jag lovar lite för mycket nu, men just nu känns det som att till och med julgranen kan kvitta...

Nä, nu måste jag sova så jag orkar upp och plugga imorgon...




"Tomten, jag vill ha en riktig jul
En så'n som man har när man är liten"

Inget plugg idag...

Publicerat: 2010-12-10 | 22:24:19 i Allmänt
Jag bodde på Köttbullegatan nummer fläsk, tre trappor upp på nedre botten. Där låg jag i min bottenlösa säng och läste spännande tågtidtabeller. Plötsligt hörde jag ljudlösa steg i trappan, och en man kom in med en bladlös kniv utan skaft. Han stack kniven i hjärtat på mej, men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen och överlevde. Jag sprang ner till hamnen, båten tutade och bryggan gick. Efter en lång resa råkade jag ut för skeppsbrott som jag polisanmälde, och flöt i land på en rostig spik. Jag kom till en obebodd ö där nakna kanibaler dansade omkring med händerna i byxfickorna. Jag gick fram till en hydda, sparkade upp dörren och hoppade in genom fönstret. Därinne låg fem uppätna mackor på ett bord. Jag åt upp dem och fortsatte sen in i djungeln. Plötsligt stod jag öga mot öga med två lejon. Jag sköt det ena med mitt sista skott, sen lyfte jag bomullstussar tills jag fick ryggskott, och med det skottet sköt jag det andra lejonet. Sen ramlade jag ner i en fallgrop där det fanns en rasande tiger. Nu hängde mitt liv på en skör tråd! På den tråden klättrade jag upp, och sen sprang jag ner till stranden och skrek så det eka, och i den ekan rodde jag hem.


När jag var mindre kunde jag den här historien utantill (nu har jag fuskat...) och när jag var ännu mindre var det Petter och hans fyra getter som gällde (att kunna utantill alltså...), vilka bekymmer man hade då... Då när man var tio år... Eller kanske fyra... Men antagligen kommer det tider när man tycker något i stil med Vilka bekymmer man hade då när man var 25... Hmmm...

Idag har det i alla fall inte blivit nåt plugg! Fredagar är ju min jobbardag =) Och hurtig som jag var så GICK jag hem från Lambotown, med alldeles för mycket kläder och för tung ryggsäck... Efter en skön dusch och lite mat kände jag mig dock som en människa igen =)

Nu är det snart dags för upplösningen av idolfinalen, ska väl kanske värma mig en liten glögg till =)




"...himlen var så blå"

Varmt och skönt och soligt!

Publicerat: 2010-12-07 | 16:00:03 i Allmänt
Häromdagen fick jag ett sms med soliga hälsningar från Thailand... Åh, jag skulle nästan göra vad som helst för att åka tillbaka dit igen!

               
De här bilderna är tagna i Hua Hin i mars 2005...

             
...och de här på Phi Phi Islands och i Phuket i januari 2008



Varmt och skönt är det inte här hemma tyvärr, jag går omkring med dubbla sockar men ändå är fötterna som isblock... Det gör ju inte saken bättre...




"Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav
Det är mina drömmar vävda av"

Recension och reklam

Publicerat: 2010-12-02 | 10:10:47 i Allmänt
Imorse pallrade jag mig upp tio över sju för julklalenderdags, trots att jag faktiskt satt och skrev lite lite grann ganska sent igår kväll... Jag vet att den går på kvällen också och på svtplay, men det senare är ju absolut inte samma sak! Om jag ser den på morgonen kommer jag ju upp i alla fall... Nu har jag i alla fall sett två avsnitt av årets julkalender, tycker faktiskt att den verkar helt okej. Lite barnslig sådär, men det är ju inte 25-åringar som är målgruppen... Men, visst är väl avsnitten kortare nu för tiden?!

                        


Jag brukar ju använda facebook för att göra reklam för Oriflame, men det brukar inte ge så mycket resultat... Så nu byter jag forum =) Det börjar ju bli dags att köpa julklappar, både till andra, och kanske sig själv. Klicka här för att titta i aktuell katalog och hör av dig om du hittar något =)  Senaste 15 december om det ska bli julklapp!



Nu ska jag försöka ta tag i plugget, får väl se hur det går... Borde åka och handla lite och hämta böcker, det känns roligare... Men NEJ!





"Glädjen är stor,
i ett barns klara ögon bor den"

RSS 2.0