Bästa helgen och lite till...

Publicerat: 2010-02-28 | 23:27:43 i Allmänt

För två veckor sen hade jag bästa helgen på länge! Den började med att vi på fredagen fick sluta lite tidigare än vi skulle =) Sen fortsatte den i samma positiva anda hela helgen! Fredagskvällen spenderades hos F med gamla arbetsgruppen, vi skrattade och pratade, åt tacos, skrattade, spelade wii och alias, åt godis och morötter och gurka med dipp, vi drack lite vin och skrattade ännu mer =) Precis som en tjejkväll ska se ut!

Lördagen bestod av ännu mera festligheter, det var ju då M och jag firade att vi blev äldre, och detta tillsammans med en massa vänner =) Ganska mycket tid hade redan innan gått åt till förberedelser, men hela dagen gick åt till att förbereda ännu mer. Jag städade, hämtade tårtan och fixade och trixade, sen kom M på eftermiddagen och då förberedde vi lite till tillsammans, då fixade vi den andra tårtan, bestämde frågor till musiktävlingen, målade naglarna, blåste upp ballonger, dammsög det sista, gjorde bål, "grundade" med tortellini, duschade och stressade in i det sista trots att vi hade varit ute i god tid, men det är väl så det ska va? =) När klockan slog sju och gästerna började anlända var vi i alla fall i stort sett färdiga och kalaset kunde ta sin början! Och det gjorde det minsann =) Kvällen omfattade många glada gäster, presentöppning, musiktävling med livemusik, the best cake ever, mycket prat och skratt, lite mer livemusik, läckande engångsmuggar och utgång! Ännu en lyckad kväll alltså! =)




Kolla in bästa tårtan! M och jag var nöjda i alla fall =)



På söndagen var vi ganska sega men det var det absolut värt! Då var det ju alla ♥ dag och vi hade bestämt att vi inte skulle köpa nåt eller fira på nåt speciellt sätt men älsklingen hade köpt gelehjärtan i alla fall, men det blev ju lite present till oss båda =) I övrigt bestod söndagen mest av att äta och sova... I och med helgen kunde jag konstatera att det finns något som man skulle kunna kalla för sockerbakfylla, jag var ju liksom seg hela veckan efter... Men det berodde kanske lite på andra saker också, var ju väldigt sällskapssjuk till exempel, men massa pussar till min bejb som hjälpte mej att bota den sjukan ♥


Helgen efter festhelgen var vi hos mamma och pappa och blev bortskämda med massa god mat och dryck =) På söndagen hanns det även med att leka lite i snön, det var ju då det hade snöat hela lördagen, så det fanns verkligen massa snö att tumla runt i! Kolla bara:

                      


Mina vardagar har den senaste tiden handlat både om skola och praktik, mest praktik nu under sportlovsveckan faktiskt och då har det också blivit lite snölek =) Som vanligt har F och jag också hunnit med att göra stan eller Tornby ett par gånger, vi brukar ju liksom vara ganska bra på det =) När jag inte varit ute och flängt i snön, i skolan, på förskolan eller på stan har det blivit lite OS-tittande också, kollar just nu på finalen i hockeyn, och det är väl också nästan finalen på själva OS väl... Hade ju varit kul om Sverige spelat, men vi kan ju inte vara bäst på allt =)

Igår var det slappkväll hos J med tjejerna, melodifestival och mys =) Hade ju en känsla av att vi skulle få en nyhet under kvällen som senast vi hade en sån kväll, men vi höll oss ganska på mattan allihop =)





Saker och ting händer med folk och de gör saker som jag också vill, men jag är ju inte riktigt där än... Det är lite jobbigt men inte så mycket att göra åt för tillfället... Men det blir mycket tänka... Och tänkande är något man inte riktigt blir klok på, men det går inte att låta bli... Så jag ska alltså försöka sluta tänka så mycket och koncentrera mig på mitt, enkel lösning i teorin men inte i praktiken, precis som vanligt... Suck...




Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska det gå?
Hur ska de gå?
Hur ska de gå?


Long time, no rice...

Publicerat: 2010-02-10 | 19:30:16 i Allmänt
Nämen hallå där! Det var länge sen... Förra veckan hade jag fullt upp med skola, föreläsningar, grupparbete, besök på nya vfu-platsen, seminarium, tjejfika, kalas hos oss och kalas hos brorsan =) Från att ha varit i skolan kanske en dag i veckan ungefär under förra kursen till att ha något varje dag blir lite som en chock för kroppen... Men å andra sidan är det ganska skönt att ha nåt att göra =)

På tal om att chocka kroppen har jag redan den här veckan hunnit med två långpromenader hem från Vidingsjö och en halvtimma squash... Jag som inte är van att röra så mycket på mig känner nu allt av lite träningsvärk =) F och jag gjorde visst en liten fuling igår... Vi skulle spela squash innan skolan, men när vi hade spelat klart var vi inte så sugna på skolan utan vi hamnade en sväng på stan istället, typiskt oss =) Gjorde i alla fall lite nytta igår med då jag var och lämnade blod.

På senaste tiden har saker och ting handlat ganska mycket om kommande lördag, då är det nämligen fest =) Än så länge känns det rätt så okej att fira att man blir äldre, så det är precis vad vi ska göra! Wohoo =) 

Men nu blir det dock soffläge =)




"It's been a long, long time"

RSS 2.0