Helhelg i Ljungsbro

Den gångna helgen spenderades hos mamma och pappa i Ljungsbro. Vi var nere två gånger på marknaden, trots att vi inte tyckte det var något att ha första gången. Så åt vi massa god mat som vanligt, det brukar vi göra hos kära mor och far, den hemgjorda potatissalladen tog första pris som vanligt =) En stor del av helgen gick åt till vårat första målarprojekt, köksbord och stolar ska bli vita för att matcha det (relativt) nyrenoverade köket. Möblerna grundades utomhus på lördagen i det fina vädret, och målades även inomhus på söndagen när det inte alls var bra väder... 

                    
                    Det är skaplig skillnad på profilen på den här bilden och den i headern...

                   

                     På kvällen lyckades jag fånga ett gäng fåglar på väg söderut på bild...
                   



Igår var pappa här och hämtade lite möbler vi har svårt att få plats med, och så hjälpte han oss att sätta upp lite hyllor. Idag tror jag hyresvärden varit här och tittat på väggarna i det blivande barnrummet, nu väntar vi bara svar på om de tänker måla åt oss eller om vi får göra det själva. Känns som att det går lite framåt i alla fall =)


Idag har vi varit hos barnmorskan, och det verkar som att Modde redan vänt sig med huvudet neråt och fixerat sig, vi tar det som ett tecken på att h*n är redo att komma ut =)





"Jag ska måla hela världen lilla mamma"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback